خوش آمدید, مهمان.
 » انجمن هسته » سوالات شما » windows xp embedded
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: windows xp embedded  (دفعات بازدید: 176 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
darvish_leila
تازه کار !
*
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 1

ديدن مشخصات
« : 03 مرداد 1389,ساعت 14:17:03 »

سلام خواهش می کنم اگه در مورد ویندوز embedded متن یا مقاله ای دارین به من برسونین تشکر می کنم
خارج شده است
administrator
مدیر ارشد سایت
نباشه جاش خالیه !
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 199
هفت ضربه بر تصویر فوق بزن تا از شیطان منزه گردی...

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 11 مرداد 1389,ساعت 21:44:25 »

سلام

من نمی دونم که اطلاعات شما درباره ی embedded system ها چقدره، به خاطر همین هم با مقدمه ای بر embedded system شروع میکنم.

کلا به طور ساده، سیستم هایی نظیر GPS های توی ماشین ها، tablet های صنعتی (مثل وسایلی که در کارخانه های پیشرفته ی جهان برای چک کردن سلامت دستگاه ها، بررسی فروش، تعداد قطعات ساخته شده و یا معیوب در دست ناظران در خط تولید، مشاهده می گردد)، کامپیوتر درون خودروهای شخصی و ... نوعی embedded system هستند.
از نظر لغوی، embedded یعنی وسیله ای که درون وسیله ای دیگر جاسازی شده است؛ ولی در دنیای کامپیوتر این مفهوم بیشتر از نظر نرم افزاری و سیستمی بررسی می شود.
یعنی اینکه یک embedded system جزئی از یک سیستم بزرگتر می باشد؛ مثلا اون tablet های صنعتی که گفتم، شامل یک سری نرم افزار هستند که این نرم افزارها از اونجایی که پیشروی بخشی از سیستم کارخانه رو تشکیل میدن، نوعی embedded سیستم محصوب می شوند، در حالی که از نظر فیزیکی به کارخانه متصل نیستند و می توانند حتی در بیرون کارخانه نیز کار کنند.
ولی مثلا کامپیوتر خودرو، از نظر فیزیکی هم embedded هست.

یک مثال برای کامپیوتر خودرو و function های آن:
کارخانه ی مرسدس بنز آلمان، چند سالی هست که تقریبا روی تمامی خودروهایش یک کامپیوتر نصب کرده است، یکی از توانایی های (توانایی، قابلیت، وظیفه و function در اینجا مترادف هستند) این کامپیوتر، اینه که در هر لحظه وضعیت خودروی شما رو بررسی می کنه، اگر که برای خودروی شما مشکلی پیش اومد، اون رو به کارخونه اطلاع میده و با کمک GPS به شما میگه که به نزدیک ترین نمایندگی که در آدرس فلان هست برای تعمیر فلان بخش خودروتون که دچار مشکل شده، کجا هست. پس ببینید که این کامپیوتر چون جزئی از function های خودرو هست، یک embedded system به حساب میاد.
پس این embedded سیستم ما، نیازمند ارتباط با دستگاه GPS برای پیدا کردن و نمایش موقعیت فعلی خودرو، مودم مخابراتی برای تماس با کارخانه و فرستادن اطلاعات خرابی و گرفتن آدرس نزدیک ترین تعمیرگاه مجاز، سنسورهای موجود در بخش های مختلف خودرو برای تشخیص مشکل و منبع آن در خودرو و خیلی ارتباطات و کنترل های دیگر هست؛ از این رو embedded سیستم ما نیازمند یک سیستم عامل هست.

به خاطر این نیاز Embedded Operating System ها بوجود اومدن و یکی از شرکت های تولید کننده ی اونها مایکروسافت با محصول windows embedded هست. که البته نسخه ی xp آن نسخه ی قدیمی تر و نسخه ی جدیدتر آن نسخه ی 7 هست.
این ویندوزها به جای platform های X86 و یا X86_64 از پلتفرم هایی مثل ARM یا MIPS ویا ... پشتیبانی می کنند.
Windows Embedded مثل ویندوز معمولی، در دو نسخه ی Server و Client تولید میشه.

برای اطلاعات بیشتر می تونین به این آدرس مراجعه کنین:

نقل قول
[/SIZE][/FONT]

اگر هم توضیحات بیشتری خواستید، در همینجا بپرسید تا اگه بتونیم کمکتون بکنیم.

یا علی

خارج شده است

Baphomet, Masonry, Satan, Obelisk, Zionist, A New World Order, 2012, Antichrist

نظر تو چیه؟

صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :