خوش آمدید, مهمان.
 » فناوری اطلاعات » دهکده جهانی »  (مدير: Rebutia)اعلام ميزان محبوبيت مرورگرهاي اينترنتي در ژانويه 2010
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: اعلام ميزان محبوبيت مرورگرهاي اينترنتي در ژانويه 2010  (دفعات بازدید: 808 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
Rebutia
مدیر انجمن
Spammer ! مواظب باشین !
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 385
جوجه مي گه جيك جيك رشته ت چبه ؟ IT

ديدن مشخصات
« : 17 بهمن 1388,ساعت 00:36:47 »

به نام خدا

طبق نتايج يک مطالعه جديد، در ژانويه 2010 ميزان استفاده از مرورگر فايرفاکس تغيير چنداني نکرد و در مقابل، مرورگر Chrome گوگل توانست رقابت بيشتري را با Safari اپل انجام دهد. بزرگترين تغيير در اين مدت زماني در حوزه مرورگرهاي اينترنتي نيز براي Internet Explorer 6 مايکروسافت رخ داد.

بر اساس گزارش جديد منتشر شده از سوي شرکت Net Applications در خصوص استفاده ماهانه از مرورگرهاي اينترنتي، در ژانويه 2010 به‌ترتيب IE مايکروسافت و فايرفاکس موزيلا موفق شدند عنوان محبوب‌ترين مرورگرها را به خود اختصاص دهند. در دسامبر 2009 سهم IE از بازار جهاني مرورگرها 7/62 درصد بود که اين رقم در ژانويه 2010 به 2/62 درصد رسيد. سهم مرورگر متن‌باز فايرفاکس نيز از دسامبر 2009 تا ژانويه 2010، از 6/24 درصد به 4/24 درصد کاهش يافت. در اين مدت Chrome گوگل توانست سهم خود را از 6/4 به 2/5 درصد برساند و مرورگر Safari اپل نيز بدون تغيير صاحب 5/4 درصد از بازار جهاني مرورگرهاي اينترنتي بود.

بررسي جديد همچنين نشان داد که براي نخستين بار محبوبيت مرورگر IE 8 مايکروسافت بيشتر از نسخه IE 6 شده است. در دسامبر 2009 مرورگر IE 6 سهم بيشتري از بازار جهاني مرورگرها را در دست داشت که در ژانويه 2010 اين وضعيت تغيير کرد. در نخستين ماه از سال جاري ميلادي سهم مرورگرهاي IE 8 و IE 6 به‌ترتيب به 3/22 و 1/20 درصد رسيد. در اين دوره زماني مرورگر فايرفاکس 5/3 نيز صاحب 1/17 درصد از اين بازار بود.

به عبارت بهتر IE ، فايرفاکس ، گوگل كروم در رده هاي اول تا سوم ؛ Safari در رده چهارم و opera در رديف پنجم قرار دارد .

منبع: http://news.cnet.com
خارج شده است

تا عاقلان راهی برای خندیدن بیابند ...

دیوانگان هزار بار خندیده اند !
Nemesis
مدیر سایت
Spammer ! مواظب باشین !
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 492
محمد مهدی حاجی اسمعیلی Mohamamd M. Haji Esmaeili

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 18 بهمن 1388,ساعت 00:26:15 »

نقل قول
به عبارت بهتر IE ، فايرفاکس ، گوگل كروم در رده هاي اول تا سوم ؛ Safari در رده چهارم و opera در رديف پنجم قرار دارد .

نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه !
خارج شده است

t0tem
مدیر سایت
بابا حرفه ایی !
آنلاین آنلاین
تعداد ارسال: 597
Find a BUG in YourSelf

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #2 : 18 بهمن 1388,ساعت 02:12:27 »

محمد جان من هیچ حرفی نمی زنم. حالا باز بیا بگو Opera خوبه.
خارج شده است
administrator
مدیر ارشد سایت
نباشه جاش خالیه !
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 199
-چه کسی راست می گوید؟ -هیچ کسی...

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : 18 بهمن 1388,ساعت 08:57:47 »

این فقط میزان محبوبیته، نه میزان فوق العادگی....

یعنی IE که اوله، بهترینه؟؟؟؟؟؟
والا.... چه حرفا....

هنور هم میگم browser فقط Opera و Chrome.
دو تا مرورگر فوق العاده سریع1 و سریع2 .

یا علی
------------------------------------------------
1. مدت زمانی که طول می کشد از هنگام کلیک روی آیکون مرورگر تا بالا آمدن آن.
2. مدت زمانی که صفحه load می شود.

خارج شده است

Baphomet, Masonry, Satan, Obelisk, Zionist, A New World Order, 2012

What's your opinion?

Nemesis
مدیر سایت
Spammer ! مواظب باشین !
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 492
محمد مهدی حاجی اسمعیلی Mohamamd M. Haji Esmaeili

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #4 : 18 بهمن 1388,ساعت 20:22:03 »

منم تنها دلیلی که برای این محبوبیت عجیب و بدون منطق میدونم مقوله ی Hype هستش... IE موضوعش جداست و وقتی که سیستم عامل ویندوز داشت جون میگرفت تنها رقیب اصلیش Netscape بود و بهمین دلیل بدون یه رقیب درست و حسابی جلو افتاد...

FireFox نماد واقعی Hype در دنیای IT هستش... من تا به امروز هیچ محصولی رو ندیدم که بتونه بدون داشتن هیچ چیز از خودش اینقدر پرش داشته باشه... FireFox وقتی که عرضه شد چیزی بیشتر از یک Opera ی Full Hyped شده نبود... شاید تنها برتریش ساپورت فراگیرتر Java Script بوده (که باید حتما گفت ساپورت از این مقوله یک امتیاز بزرگ برای یک مرورگر هستش و فایرفاکس این امتیاز رو داره) ولی حتی این امتیاز هم نباید باعث میشد اینقدر رشد داشته باشه...

Mozilla واقعا تبلیغات راه انداخت...

در مورد Chrome هم من چک نکردم ولی همونطور که مرتضی گفت و همونطور که ITWorldNews درباره ش همیشه مینویسه، انگار از نظر سرعت واقعا قابل تحسینه...

ولی بازم میگم که خداییش فایرفاکس الکی شاخ شد !

خارج شده است

t0tem
مدیر سایت
بابا حرفه ایی !
آنلاین آنلاین
Find a BUG in YourSelf

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #5 : 19 بهمن 1388,ساعت 02:54:35 »

من نمی دونم چرا شما که تحصیل کردید گول جینگولک بازی های Opera رو می خورید. درسته که کار با FF نسبت به Opera لذت بخش نیست ولی باید قبول کرد که قابل اطمینان ه. یعنی خیالت راحته که سایت رو همونجور که هست می آره. در مورد سرعت load کردن یک صفحه من برتری ای در Opera و Chrome ندیدم ولی تو بالا اومدن خود FF قبول دارم که نسبت به اون دوتا کمی دیرتره
هر وقت Opera با سایت های فارسی Compatible شد اونوقت Switch می کنیم رو Opera.
البته لازم به ذکر ه که شما هیج وقت نمی تونید تو استخری از Extension یا Widget برای Opera شنا کنید چون این ضعف Opera رو می رسونه که (مثلا) با Open Source بودنش کسی براش plugin نمی نویسه. (بر می گرده به همون محبوبیتش) ولی وقتی که تو addons های FireFox جستجو می کنید، انگار تو گوگل search کردید. به جرات می تونم بگم که همه ی نیازهای یک کاربر رو رفع می کنه)
خارج شده است
komeil
مدیر سایت
Spammer ! مواظب باشین !
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 403

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #6 : 19 بهمن 1388,ساعت 11:09:58 »

اپرا یک برتری بزرگ داره که بقیه ندارن. تعداد صفحاتی که میشه توش باز کرد خیلی خیلی خیلی زیاده. اینترنت اکسپلورر که قربونش برم. به ۱۰-۱۵ تا که رسیدی هنگ میکنه. فایر فاکس کمی بهتره. یه ده تا بیشتر هم جواب میده. اما اپرا تا الان برای من محدودیتی نداشته. هر چقدر هم که تعداد صفحاتش زیاد میشه باز هم به طور عادی به کارش ادامه میده. من که تا ۶۰-۷۰ تا رو فکر کنم باز کردم.

در مورد add-on های فایرفاکس هم باید گفت که خیلی از اونها رو باید نصب کرد تا فایر فاکس امکاناتش به اپرا برسه. مثل همین اسپید دیال.

اپرا خیلی سبک خیلی ساده و خیلی عالیه!
خارج شده است

administrator
مدیر ارشد سایت
نباشه جاش خالیه !
آفلاین آفلاین
تعداد ارسال: 199
-چه کسی راست می گوید؟ -هیچ کسی...

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #7 : 19 بهمن 1388,ساعت 11:44:44 »

قضیه ناموسی شد* ....

آقا من یه چیزی بگم؟؟؟

من می خوام اینجا در یک حرکت بسیار وحشتناک اقدام به چند اعتراف ناجوانمردانه بکنم.

opera از نظر extendibility خیلی ضعیف هست و بسیار کم قابل توسعه می باشد.
widget های opera با کمک javascript و xml نوشته می شن در حالی که firefox از یک sdk قوی برای add-on هاش بهره می بره. opera اطلاعاتی در مورد ایجاد plugin هم منتشر نکرده، به همین دلیل اصلا functionality اپرا قابل توسعه نیست.

بعلاوه opera متاسفانه اصلا متن باز نیستش.

ولی جدای تمام این صحبت ها اگر سایت های فارسی رو در نظر نگیریم، opera فوق العاده می باشد.
البته با سایت های فارسی هم فقط در script ها و text ها مشکل داره.

ولی از نظر css، به جرات می گم که هیچ مرورگری به خوبی opera در نمایش css ها عمل نمی کنه.
از نظر سرعت و سرعت هم opera و chrome در رقابت هستند.
از نظر user friendly بودن اپرا و از نظر سادگی chrome برتری خود را نمایان می سازند.

در نتیجه: Opera

یا علی

----------------------------------------------
*: این مدیرای فروم، سال تا سال پست نمی ذارن، تا یه کل کل می شه، 2تا 2تا پست می دن. (خودم متهم درجه ی اول این مطلب هستم.)

خارج شده است

Baphomet, Masonry, Satan, Obelisk, Zionist, A New World Order, 2012

What's your opinion?

t0tem
مدیر سایت
بابا حرفه ایی !
آنلاین آنلاین
Find a BUG in YourSelf

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #8 : 20 بهمن 1388,ساعت 02:42:59 »

مرتضی خدایی حرف حسابت جواب نداره. به نظر من بزرگترین برتری ای که Opera نسبت به FF داره اینه که صفحات رو قبل از بستن مرورگر Save می کنه. FF یه ذره تو این موارد خرفت (!) تشریف داره (البته اگه بگردیم extension ش پیدا می شه) ولی باز من به سادگی و سازگار بودن FF می نازم. (البته دنیای addons ها رو یادتون نره)

مرتضی جان گفتی که Opera تو نمایش CSS ها خیلی خوبه. می خوام ببینم FF کجا ضعف نشون داده ؟ همین سایت iLearn خودمون که با FireFox 3.5 خیلی عالی نشون داده می شه.
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :